Smještaj u Ražancu kod Zadra

Pansion se sastoji se od 14 elegantnih i moderno uređenih soba – 7 dvokrevetnih i 7 obiteljskih soba- čiji su najveći adut prostrani balkon s pogledom na more. Pored soba u pansionu, također nudimo mogućnost smještaja u obiteljskoj kući, gdje gostima na raspolaganju stoje tri dvokrevetne sobe.

Sve sobe su klimatizirane, moderno uređene, komforne, te omogućavaju besplatan pristup Internetu. Usluga čišćenja soba je svaki dan.

dvokrevetna soba ražanac

Dvokrevetna soba

Sve dvokrevetne sobe su s pogledom na more i balkonom. Elegantno uređene i moderno opremljene. Namijenjene su za dvije osobe. Maksimalan komfor; spavaća soba, kupaonica, klima uređaj, TV/SAT, besplatan Internet, fen, sef itd. Svaka soba također raspolaže sa besplatnim mjestom na parkiralištu od pansiona. Besplatne ležaljke i suncobrani također su besplatni za sve goste.

Više
obiteljska soba ražanac

Obiteljska soba

Sve obiteljske sobe su također s pogledom na more i balkonom. Elegantno uređene i moderno opremljene. Namijenjene su za dvije do četiri osobe. Maksimalan komfor; dvije spavaće prostorije, kupaonica, klima uređaj, TV/SAT, besplatan Internet, fen, sef itd. Svaka soba također raspolaže sa besplatnim mjestom na parkiralištu od pansiona. Besplatne ležaljke i suncobrani također su besplatni za sve goste.

Više
najam kuće ražanac

Obiteljska kuća

Pansion Augustino nudi mogućnosti smještaja u obiteljskoj kući gdje se nalaze tri moderno opremljene i vrlo udobne dvokrevetne sobe. Obiteljska kuća je smještena na 80m udaljenosti od samog pansiona, gdje ih povezuje pješačka staza. Smještaj u obiteljskoj kući pogoduje grupi gostiju (4-6 osoba), koji zajedno dolaze i kojima se osigurava privatnost u mirnom ambijentu.

Više