O NAMA

Pansion Augustino je obiteljski pansion koji obitelj Miletic u njegovim različitim oblicima njeguje i obogaćuje već preko 30 godina. Topli obiteljski ambijent i njegove draži su tek početak naše priče.

 

Pansion Augustino nalazi se direktno na moru u malom ribarskom mjestu Miletići između grada Zadra i otoka Paga, a u neposrednoj blizini čuvenog Paškog mosta. Ovo malo mirno mjesto, daleko od gradske gužve i vreve, bogato kršnim pejzažem predstavlja oazu mira za ljubitelje nedirnutih prirodnih ljepota.

 

Sve pogodnosti i prednosti boravka u ovom živopisnom mjestu uistinu je teško nabrojati: iskonske prirodne ljepote, gostoljubivi mještani, velika gastronomska ponuda, bogatstvo plodnom zemljom, uzgoj kvalitetnog vina, prekrasni zalasci sunca… Savršen izbor za odmor u dvoje, a podjednako omiljen i kod obitelji koje putuju s djecom.

 

Ovaj mali pansion sa svojom izuzetnom lokacijom jednostavno poziva na to da svoje najljepše dane u godini provedete upravo kod nas. Vi ste to zaslužili i tomu se radujete, a mi Vas s veseljem iščekujemo.

 

Naziv: U.O. Augustino, vl. Marin Miletić
Skraćeni naziv: Augustino
Sjedište:Rtina, Ražanac
MBS: 91986222
OIB: 47302779924
Transakcijski računi i nazivi banaka: ZABA HR2123600001101703585