Okolica

Zahvaljujući čistom, kristalno plavom moru, bogatstvu netaknute prirode i prirodnih ljepota, ovo mjesto je zasigurno idealna destinacija za jedan opuštajući odmor na Jadranu.

Kako bi istražili okolne uvalice i otočiće stavljamo vam na raspolaganje naš mali brodić. Gostima to predstavlja posebno zadovoljstvo. Pritom imate priliku uživati u čarima pecanja ribe. Štoviše, pozivamo vas da nas pratite tijekom ribolova na našem ribarskom brodiću tijekom ranih jutarnjih ili večernjih sati.

 

Za ljubitelje kulturnih manifestacija, izložbi i sličnih događanja, susjedni gradovi Zadar, Pag, Nin, Biograd pružaju bogatu kulturnu ponudu kako bi vas boravak učinili sadržajnijim. Obožavatelji prirodnih ljepota imaju priliku svoj opuštajući odmor povezati sa aktivnim turama i izletima u okolicu, gdje je u moru prekrasnih lokaliteta, zaista teško istaknuti samo pojedine kao šti su npr. nacionalni park Kornati, Plitvička jezera, Paklenica, slapovi Krke itd.

 

Ljubiteljima prirode, kojima je pak dosta velikih gradova i koji žele iskusiti i doživjeti draži bogate, seoske idile našeg zaleđa, pruža se prilika da posjete mala seoska gospodarstva, da uživaju u seoskom gostoprimstvu, sudjeluju u različitim seoskim aktivnostima i da probaju ekološki uzgojene proizvode. Mjesto Miletići je jednostavno dovoljno blizu da se posjete sve znamenitosti i događaji u regiji, a opet dovoljno daleko da osigura jedan bezbrižan i opuštajući odmor. Prilikom oblikovanja i planiranja izleta tijekom Vašeg odmora, u svakom trenutku vam stojimo na raspolaganju u vidu pomoći i sugestija.